Ord om oss

Med lite distans till helgen och efter att ha låtit mycket sjunka in i ”skalle och kropp” vill vi på detta vis tacka för en kanonhelg i MB-hallen. Johannes kom hem mycket nöjd och glad (samt trött, men det hör ju till). Vi har suttit och diskuterat allt ifrån målvaktsspel i stort till att även titta på de små detaljerna, som hur han placerar plockhandsken. Kul! Ser fram emot kommande camper, räkna med att Johannes återkommer! :)

- Fredrik och Anna

Vill passa på att tacka för förra campen som min son Albin tyckte var det roligaste på hela säsongen. Och jag själv tyckte den var mycket bra organiserad och givande. Tack än en gång. Vi ses på nästa camp i augusti.

- Johnny

Carl vill gärna anmäla sig till campen i augusti, och vill även tacka för två kanondagar!

- Axel

Tack vare senaste campen i MB-hallen i Sätra gjorde jag min bästa hockeymatch någonsin! Jag var outstanding på plan!

- Filip

Tack så in i bomben för en kanonhelg! Helt sjukt så lärorik…8 målvaktsklubbor av 5 möjliga för denna camp, långt, långt över förväntan! :) Bra bemötande av ALLA inblandade! Hoppas verkligen vi ses igen! TACK!

- Daniel

Tack för en otroligt kul och lärorik helg! Har en supernöjd son som vill tillbaka till nästa camp!

- Villiam och mamma Aleksandra

Tack för en mycket bra målvaktscamp som vi var på hos er i helgen! Verkligen lärorik med toppinstruktörer och så Björn själv naturligtvis, vi får ej glömma den goda maten för våra krigare och allt lugnt och proffsigt upplagt för oss föräldrar av dig Julia! Åter Tack!

- Hans

Tack för ännu en härlig helg!! Har en sjuttonåring med träningsvärk i soffan. Vi syns på nästa camp..

- Ove

Tack Julia & Björn Bjurling för ännu en fantastisk helg! Det har varit helt underbart att se Björne, Pontus Sjögren och Christopher Heino-Lindberg assisterade av alla andra engagerade tränare och skyttar! Vi ses på nästa camp!

- Fredrik

Sonen tackar för en kanonhelg, helt otroligt sätt ni tar hand om alla barn och ungdomar på.

- Jocke

Tack för en riktigt bra genomförd camp! Sonen trött men toknöjd!

- Jari

Tack för ytterligare en superbra genomförd helg!

- Ulrica